2006/07/17

I love Zidane

Como acabar con un regimen sin matar a 192:



Aprende PRI$0E.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No solc deixar comentaris a altres blogs que no siguin els del Carlos, però no m´he resistit.

Entre tant il-luminat o sucedani del Losantos que escriu al blog del Carlos em solc llegir amb força interés els teus comentaris. Crec que tens força objectivitat dins la teva postura política.

Però em sorprén que encara siguis dels que pensa que els 192 morts son de la ETA.

Quànts milers, o cents de milers, d´irakians han de morir per adonar-se que no va ser bona idea entrar a Irak per molt petroli que hi hagués. Tant poc valen les vides que osn a milers de kilòmetres de casa nostra?

El Cerrajero dijo...

XDDDD

Muy bueno el video.

Anonimator, limpia previamente tu casa antes de criticar la de los demás.

Joan Pirata dijo...

Anonimator,

Mor més gent a les pateres a causa del "Papeles para todos" que a la guerra de l'Irak.

Et recordo, tanmateix, que el Partit Socialista de Saddam Hussein va assassinar dos milions d'irakians, això si en quaranta anys.

Respecte al petroli de l'Irak, et puc dir que el mateix deien les Esquerres amb el petroli de Kuwait. Qui explota ara el petroli de Kuwait? Kuwait.

El 14 de març va quedar clar pels espanyols que millor que morin dos milions a l'Irak que còrrer el risc de morir a casa nostra.

Per no parlar de Catalunya i la fam de ajusticiament en voler linxar Rato i Piqué.

Respecte als atemptats, estic gairebé segur de que va ser un doble atemptat entre la ETA i gent de les forces de seguretat propera al PRISOE/GAL fent servir confidents policials.

El que és un fet inapel·lable és que el PRISOE ha comés delictes de terrorisme en la versió mediàtica, de complicitat amb banda armada, de destrucció i falsificació de proves i de obstrucció a una investigació judicial, a més de planificar i portar a terme un cop de estat.

Mira per on que gairebé estic per dir que el PRISOE/GAL han comés crims contra la humanitat.

Joan Pirata dijo...

La traducción (automática) al castellano a mi comentario anterior:

Muere más gente a las pateres debido al "Papeles para todos" que a la guerra de la Irak.

Te recuerdo, tanmateix, que el Partido Socialista de Saddam Hussein asesinó dos millones de irakians, esto si en cuarenta años.

Respecto al petróleo del Irak, te puedo decir que el mismo decían las Izquierdas con el petróleo de Kuwait. Quién explota ahora el petróleo de Kuwait? Kuwait.

El 14 de marzo quedó claro por los españoles que mejor que mueran dos millones al Irak que còrrer el riesgo de morir a casa nuestra.

Por no hablar de Catalunya y el hambre de ajusticiament en querer linxar Rato y Piqué.

Respecto a los atentados, estoy casi seguro de que fue un doble atentado entre la ETA y gente de las fuerzas de seguridad próxima al PRISOE/GALO usando confidents policiales.

El que es un hecho inapel·lable es que el PRISOE ha cometido delitos de terrorismo en la versión mediática, en complicidad con banda armada, de destrucción y falsificación de pruebas y de obstrucció a una investigación judicial, además de planificar y llevar a cabo un golpe de estado.

Mira por donde que casi estoy para decir que el PRISOE/GALO han cometido crímenes contra la humanidad.

Anónimo dijo...

Sento no estar d´acord.

Em sorprén que li otorguis tant de poder a un partit en la oposició. Que sigui capaç de planificar un atemptat juntament amb un grup terrorista, que molt espanyols van apoyar i entre els que no m´incloc, i un grup terrorista basc. Seguint la teva hipòtesi llavors suposo que el procés de pau ja es va pactar abans del 11-M.És clar que el pensament és lliure i tú i jo podem tenir la opinió que vulguem. Però no crec molt objectiu emprar les sentències judicials només quan ens vingui de gust. Si s´il-legalitza Batasuna és una demomstració clara de que el poder judicial ésu n orga independent i tot va de conya. Si es tanca el sumari de l´11 M i es diu que ETA no hi era per enlloc, llavors és una manipulació tremenda.Ni soc del PSOE ni soc antiPP. Suposo que per això m´ho miro amb més distància.

Respecte a lo dels atacs a membres del PP ( com dir-li gilipolles al Rejoy a un mercat )em sembla força de calaix. El PP no ha fet políticda contra l´` Estatut. Ha fet política contra Catalunya. I pot ser molt bé que li serveixi per aconseguir els vots suficients per tornar al poder. Pensar que els òrgans de la Generalitat han infiltrat militants vestits de peixeteres per escridassar als polítics del PP doncs,...Una mica de peli "Torrente". Tot és possible, és clar.

I respecte a lo de Irak. Així que vàrem alliberar a Irak de Hussein. Res a veure amb les armes de destrucció massiva,oi? I el fet que just abans de la invassió d´Irak Aznar es fes la foto amb Gadafi (president del país que ha entrenat més terroristes a tot el món, entre ells ETA )no té cap valor per a tú,oi?
El petroli el vendran els kuwaitians, però el sospitós desplegament permanent d´americans a Kuwait et puc ven assegurar que no el financia la ONU.

També crecd millor no parlar de números.
ETA en 30 anys: 1000 morts
Bush/BLair/Aznar a Irak en 3 anys: més de 150000 morts

Això ja és personal, però no crec que el PP tingui categoria moral per parlar de respecte a les llibertats. Per molt millor que vagi Espanya a nivell econòmic quan ells Gobernen. Tampoc hi estava amb lo del PSOE i els GAL i ho van pagar també a les urnes.